Ikävä

Runoilija Jane Doe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syliis lämpimään,
tahdon painaa pään.
Kuiskaan vielä tähän jää,
en pysty irti päästämään.

Tunne lohduton,
alkaa arki koruton.
Ikävä taas rajaton,
kaipuu luokses suunnaton.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Runon ydin on ilmaistu selkeästi, varmaan monellekin tuttu tunne.

Kaunis runo. Runon ydin on ilmaistu selkeästi, varmaan monellekin tuttu tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot