Tuuli

Runoilija Jane Doe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lämmin kesäpäivä,
kuin henkäyksesi ihollani.
Tunnetko tuulen?
Kuuletko sen kantaman pienen viestin:
Rakastan Sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lämmin suloinen kesätuulen henkäys;)

lämmin suloinen kesätuulen henkäys;)

 

Käyttäjän kaikki runot