siedänkö enää sinua?

Runoilija Physiologus

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siedänkö enää sinua?

Olemme kaukana, ajasta jolloin pystyin katsomaan silmiin ilman kaihoa.
Ilman epäillystä mitä menetin.
Olemme kaukana, ajasta jolloin pystyit katsomaan minua ilman epäillystä.
että olisit vapaa omistuksesta.
Niin,
sillä olemme kaukana ajasta jolloin emme omistaneet toisiamme.
Liian kaukana ajasta
jolloin menetimme vapauden.
Riippuen, kuulumme mielillemme,
sillä rakensimme ideamme muille.
Kuten muut,
meille,
itsemme.
Parillista,
parin muodostusta.
Läpi kevään.
Halumme, kuulumiseen, yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot