ajaton viettelys

Runoilija Physiologus

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kehosi kieli,
ajatonta viettelystä.
viehkeyttä, evoluution palkinto, jääneidenkin.
Lihallinen rukous, pyhin nautinnon sakramentti
ja sielujen pyhä yhteen valaminen.
Ja käyt viereeni.
Hyväilet ja viettelet.
Eikä millään ole enää väliä.
Sillä aika taipuu, kosketamme.
liikumme lähemmäksi.
Samettinen ihosi,
aistikkaat liikkeesi.
Liikkeemme läpi universumin harsoisen udun.
Ja hetkisen olemme osa Suurempaa tietoisuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot