Nimetön

Runoilija deadrose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ajattelevainen nuori tyttö :)
 

Ilman sinua minulla ei olisi elämää. Ilman sinua minulla ei olisi rakkautta. Ilman sinua minulla ei olisi huomista. Ilman sinua minulla ei olisi uskoa huomiseen. Ilman sinua minulla ei olisi toivoa. Ilman sinua en kuulu mihinkään,mutta kun minulla on sinut,niin minulla on kaikki mitä vaan ihminen voi toiselta ihmiseltä saada. Kiitos että kuulut elämääni ja jaat minun kanssani elämän ilot ja surut ja kuljet kanssani tätä elämän polkua.Olet minun rakas ja sinusta en halua koskaan luopua.

Selite: 
Mun ihanalle ja maailman rakkaimmalle miehelleni <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot