Sinä

Runoilija deadrose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ajattelevainen nuori tyttö :)
 

Sinä olet minun enkelini joka ei anna minulle tapahtuvan mitään.Vartioit untani ja annat minulle lohtua kun sitä tarvitsen.Et koskaan ole jättänyt minua yksin vaan olet aina ollut minun vieressäni.Ennen sinua en tiennyt mitä rakkaus on.Opetit minua rakastamaan ja ymmärtämään miltä tuntuu olla rakastettu.Olen kiitollinen elämästä ja sinusta kun kuulut elämääni.Kiitos rakas sinulle että nostit minut jaloilleni.Ilman sinua en olisi voimissani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot