yritän olla vahva

Runoilija Sazu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


~ You can try to see through me but you'll never understand ~
 

yritän olla vahva

katseesi vankina
pyydät saada suudella
eikä minulta löydy tahdonvoimaa kieltäytyä

Olen jälleen lähtöpisteessä
täysin hukassa
tunteideni pyörteissä

itsehillinnästä ei tietoakaan
kun kyseessä olet Sinä
olet siinä, enkä mistään muusta välitä

Olet ja tulet varmaan aina olemaan heikkouteni
suuri rakkauteni
antaudun kuin sanoisimme vihdoin viimeiset hyvästit

jokainen kosketus täynnä taianomaista tunnetta
joka tuntuu niin oikealta
silti niin väärältä

Katson lähtöäsi
kyyneleiden valuessa jälleen poskillani
enkä kykene sanomaan vieläkään hyvästi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sazu Rakkaus 1.6.2013 1 Runo
Sazu Nimetön 14.10.2011 0 Runo
Sazu Nimetön 18.9.2011 0 Runo
Sazu Mummin muistolle 24.7.2011 0 Runo
Sazu R.I.P. Mummi 3.7.2011 0 Runo
Sazu Siipirikko 15.5.2011 1 Runo
Sazu Kiitos Rakas 5.5.2011 1 Runo
Sazu Neljä sanaa 31.3.2011 1 Runo
Sazu yritän olla vahva 6.3.2011 0 Runo
Sazu ~ Vive Hodie ~ 25.2.2011 1 Runo