Siipirikko

Runoilija Sazu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


~ You can try to see through me but you'll never understand ~
 
Luotin

Annoin sydämeni

Hyppäsin tuntemattomaan vaikka pelotti

Jälleen siipirikkona
parantelen haavoja
kaikkien muiden arpien joukossa

Yritän turruttaa kipua
kaikilla mahdollisilla keinoilla
vaan ei mikään auta

Hetket kanssasi

Jokainen kosketuksesi

on kuin tatuoituna ihooni
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, kiehtova ja koskettava.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sazu Rakkaus 1.6.2013 1 Runo
Sazu Nimetön 14.10.2011 0 Runo
Sazu Nimetön 18.9.2011 0 Runo
Sazu Mummin muistolle 24.7.2011 0 Runo
Sazu R.I.P. Mummi 3.7.2011 0 Runo
Sazu Siipirikko 15.5.2011 1 Runo
Sazu Kiitos Rakas 5.5.2011 1 Runo
Sazu Neljä sanaa 31.3.2011 1 Runo
Sazu yritän olla vahva 6.3.2011 0 Runo
Sazu ~ Vive Hodie ~ 25.2.2011 1 Runo