Kiitos Rakas

Runoilija Sazu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


~ You can try to see through me but you'll never understand ~
 

Rakkaani
toit valon elämääni

Annoit voimani takaisin
ja enemmänkin

Tunnen energian virtaavan suonissani
vaikka univelkaa on enemmän kuin sallisi
Rakkaani
sinä saat aikaan nämä oudot virtapiikkini

Tämä ihana tunnelataus sisälläni
on aivan käsittämätöntä
ja kaikki vain siksi, että
sinä teet minut niin onnelliseksi

Rakkaani
rakastan sinua koko sydämestäni

Kiitos että olet olemassa
ja rakastat minua

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa ihanan lämmin ja suloinen runo! Aidot tunteet jotenkin ihan kuultavat tästä läpi, tuli hyvä mieli. Taidat todella olla onnellinen <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sazu Rakkaus 1.6.2013 1 Runo
Sazu Nimetön 14.10.2011 0 Runo
Sazu Nimetön 18.9.2011 0 Runo
Sazu Mummin muistolle 24.7.2011 0 Runo
Sazu R.I.P. Mummi 3.7.2011 0 Runo
Sazu Siipirikko 15.5.2011 1 Runo
Sazu Kiitos Rakas 5.5.2011 1 Runo
Sazu Neljä sanaa 31.3.2011 1 Runo
Sazu yritän olla vahva 6.3.2011 0 Runo
Sazu ~ Vive Hodie ~ 25.2.2011 1 Runo