Kaunista

Runoilija jennn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2009
Viimeksi paikalla: 16.7.2022 0:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuulenvire
kaikki kaunis
silmissäsi.

Huokuva kämmen
lämmin sydän
rakennuta minuun.

Tuoksuva syprissi,
iltapunan alla.
Elämäni on löytänyt jotain suurta.

Selite: 
♥
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot