R

Runoilija jennn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2009
Viimeksi paikalla: 16.7.2022 0:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään palaan tähän huoneeseen
Opin rakastamaan enemmän.

Opin, että tulevaisuus on läsnä
mutta opin että tämä päivä on tärkeämpi.
Annan siis kaikkeni.

Jos joskus epäilet minua
älä sano sitä ääneen sillä haluan että tiedät
etten ikinä lähde luotasi.

Äläkä sano ''toivottavasti''
sillä rakkauden kanssa ei tule epäillä.

Minä nimittäin luotan koko ruumiillani
kaikkeen siihen, minkä olen jakanut ja jaan
kanssasi.

Tänään opin etten vaadi sinulta enää mitään.
Se, minkä olet jo tehnyt vuokseni,
on kauneinta mitä minulle on tehty.

Enkä sano vain kiitos,
vaan rakastan sinua myös koko sydämelläni
kiitokseksi,
ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja todella kaunis runo rakkaalle.

 

Käyttäjän kaikki runot