vetoketjut

Runoilija Valoja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hiljaisuus

vetoketjut vedettyinä
suiden edessä maailma
sellaisenaan katsoo
kaihtimien lävitse katseet
lannistuneet ovat
joko tai
elää tai sitten se toinen
en uskalla sanoa
keijuja kuolee
vielä elämme
sanatta makaamme hiljaa
emme päästä ääntäkään
tallaamme tahtomme
juosta ovista ulos

ja huutaa mitä tahansa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot