räsynuken matka

Runoilija Valoja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

päässä jyskyttää
luovuus on narri
joka nauraa minulle ivaten
kovaa

olen räsynukke
joka lyhistyy tuolille
edessään miljoona katsojaa
ne tuijottaa

vihdoin
vuolen koko matkan
metsään puujalastani lastuja
polulle

kaadun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot