Teokset

Runoilija Valoja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En välitä siitä
miksi muutut
Välitän sinusta sellaisena kuin olet
myös seuraavassa hetkessä

olet keskeneräinen matkalainen
etsimässä
lopputulosta,
olomuotoa,
näkemystä
täydellisyyttä

jatka vain matkaasi
mutta älä anna sen hämätä

ummista silmät
katso uudestaan
ja ylläty

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot