Sattuu.

Runoilija tyttonenn

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.2.2007
Viimeksi paikalla: 29.12.2021 18:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon vasta aloittelija, siks tekstit sellasia ku on.. Jotkut tykkää jotkut ei.. Toivon saavani paljon kommentteja runoistani, niin negatiivisia kuin positiivisiakin.. :D
 

Herään,

sä oot siinä vieressä,

hereillä,

ollut koko yön,

sen myrkyn avulla,

joka virtaa suonissasi.

Muhun sattuu.

Sä et välitä.

Se vie voiton.

Se on parempaa

kuin minä.

Et pysty

sitä vastustamaan.

Monen vuoden

ystävä,

se paras ystävä,

vie voiton

jälleen kerran.

En ole tarpeeksi hyvä,

en ole hyvä

pitämään sinusta huolta,

en osaa

olla sinulle se

uusi paras ystävä,

ettet tarvitsisi

enää koskaan

sitä vanhaa.

Sattuu,

sydän lyö,

pelkään.

Tämä tunne sisälläni,

lähteekö se ikinä pois.

Haluaisin tietää,

ettei minun tarvitse

enää pelätä.

Lupauksia,

ja lisää lupauksia,

jotka rikoit jälleen.

Olen pettynyt sinuun,

ja varsinkin

olen pettynyt itseeni.

Miten koskaan

onnistun

olemaan niin hyvä,

ettei minun tarvitse

enää kärsiä

tuon ystäväsi takia?

Mitä minun tulisi tehdä,

että sinäkin

olisit onnellinen ilman sitä?

Selite: 
Joskus vaan on paska fiilis ku toinen satuttaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot