Tarina.

Runoilija tyttonenn

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.2.2007
Viimeksi paikalla: 29.12.2021 18:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon vasta aloittelija, siks tekstit sellasia ku on.. Jotkut tykkää jotkut ei.. Toivon saavani paljon kommentteja runoistani, niin negatiivisia kuin positiivisiakin.. :D
 

Sateessa,
alla taivaan.
Linnut laulaa,
kertoo tarinaa.
Vailla ymmärrystä
kuuntelen niitä.

Kuuntelen ääntä
sydämeni,
joka käskee
juoksemaan
luoksesi.
Niin en kuitenkaan
voi tehdä.
Järki sanoo muuta.
Vaikka mieleni
tekisi tulla.

Tahtoisin olla
vierelläsi,
pitämässä sinusta huolta.
En tahtoisi jättää
sinua koskaan yksin.
En koskaan
lähteä luotasi,
mutta minun
on pakko.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot