Ryhtis kusee

Runoilija nnohanna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on hulluutta.
 

Kävelen.
Sillon mulla on katse maasa,
ryhti kumara,
ja suu huivin alla piilossa.
eteenpäin katsominen.
Se tuntuu jotenkin
luonnottomalta.
Suu.
Se mulla on
surullinen
en haluu et muut näkee sitä.
Huono ryhti.
Pää painuu alas,
selkä on mutkalla
ja siihen koskee niin VITUSTI.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on loistava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot