Tunteet by Sinä

Runoilija nnohanna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on hulluutta.
 

Hymy
nauru
itku.
Hymy
nauru
nauru.
Matto vedetään alta
nuoli ammutaan sydämeen
kutitetaan jalkapohjasta.
Sähkö virtaa kehon läpi
sormet lyövät rytmiä
juoksee päin seinää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot