Vain valitsemattomat tiet tappavat unelmat

Runoilija Rabe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat katkelmia, otteita elämästä. Joskus säkeissä on järkeä, joskus ne ovat vailla mieltä. Olen ollut liian kauan kirjoittamatta. Haluan tavoittaa ääneni.
 

Puutarhassa vielä punaiset pensasruusut,
mutta minulle, kuin lasin läpi,
etäällä, värit haaleat.


Kadehdin sitä
halvan euron puutarhuria,
jolla on kaikki paitsi mahdollisuus.

Astuessani aamulla kadulle
toisella puolella ruokakauppa avaa ovensa:
mies tai nainen, vaihtuvat kasvot –

olen edelleen tässä.

Selite: 
edit* 28.10.10
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot