Kuu on raskas

Runoilija Rabe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat katkelmia, otteita elämästä. Joskus säkeissä on järkeä, joskus ne ovat vailla mieltä. Olen ollut liian kauan kirjoittamatta. Haluan tavoittaa ääneni.
 

hangen sulama paljastaa maan
sen alla nukkuvat
menneiden kesien
mädät omenat, korjaamaton sato
tahtovat riisua taivaan.
Miksi aurinko ei nouse?

Tänään kuu on muistoista raskas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hieno runo!

Tämä on upea, tykkään valtavasti.

todella hieno runo!

Tämä on upea, tykkään valtavasti.

 

Käyttäjän kaikki runot