Yksi toive

Runoilija E R A G O N

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laura <3 - 17.08.-08 ->
 

Jos saisin yhden toiveen,
toivoisin että saisin herätä joka päivä
hengityksesi ääneen niskaani vasten,
huultesi lämpöön poskeani vasten,
sormiesi kosketukseen ihollani,
ja siihen kun sydämmesi hakkaa samaan tahtiin kanssani.
Tietäen etten löytäisi sellaista tunnetta kenenkään muun kanssa kun sinun. <3

Selite: 
Rakkaalle tyttöystävälle.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo :))

Ihana runo :))

 

Käyttäjän kaikki runot