Enkeli taivaasta.

Runoilija E R A G O N

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laura <3 - 17.08.-08 ->
 

Se päivä kun astuit elämääni tulee olemaan ikuisesti minulle tärkeä.
Olet enkeli joka lähetettiin taivaasta pitelemään yksinäistä sydäntäni.
Sydämmeni ei ole enään yksinäinen, vaan täytetty rakkauden ihmeillä ja tunteilla joita en ole ennen tuntenut.

Kun ensimmäistä kertaa olit sylissäni, se oli maagista!
Se tunne oli semmoinen minkä vain ja ainoastaan sielunkumppani voi antaa.

Sinun suudelma huulillani on jotain semmoista jota tarvitsen joka päivä.
Vain yksi suudelma sinulta kulta, ja päivä on täydellinen!

Silmäsi sulattavat minut niin rajusti että se on jopa sanoin kuvaamatonta.
Silmissäsi piilevä rakkaus ja välittäminen, joka niistä heijastuu, antaa minulle voimaa, ja saavat minut tuntemaan rakkautesi.

Jokainen päivä, joka ikinen päivä, hymysi täyttää sydämmeni ilolla.
Oh, mutta se että minulle on suotu jotain niin kaunista, ihanaa ja TÄYDELLISTÄ kuin SINÄ KULTA, ON SIUNAUS! <3

Se päivä kun alttarille astumme...
Vannon sinulle uudestaan minun rakkauteni ja omistautumiseni, niin ylä kuin alamäessäkin. <3
Jokainen päivä, jonka Jumala minulle suo kanssasi kulta, sitä pidän tärkeänä,
meidän yhteinen pieni pala taivasta täällä Maan päällä. <3

Rakastan sinua NYT... JA IKUISESTI! <3

Selite: 
Tyttöystävälle. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo rakkauden tunnustuksesta!

kaunis runo rakkauden tunnustuksesta!

 

Käyttäjän kaikki runot