Miksi?

Runoilija E R A G O N

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laura <3 - 17.08.-08 ->
 

Miksi ihmiset jotka löytävät rakkauden
Kohtelevat sitä sellaisella huolimattomuudella?

Jotkut ihmiset etsivät rakkautta läpi elämänsä.
Ja sen löydettyään, miksi pistää se piiloon ja unohtaa se,
Vain ymmärtääksesi myöhemmin kuinka paljon se merkitsi
Kun se on poissa.

Kun löydät rakkauden, pidä siitä kiinni kynsin ja hampain.
Juhli niillä tunteilla, joita se sinulle antaa,
Huku niihin joka ikinen päivä.

Niin minä ainakin teen L.M.H

Ikinä en astu sivuun rakas.
En etsisi sitä silloin kuin se häipyisi, pidän tästä kiinni.

Rakastan sinua,
Elän näyttääkseni ja kertoakseni sen sinulle joka ikinen päivä <3

Selite: 
Toinen runo rakkaalleni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on viisauden sanoja sekä voimaa. Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot