Näin sen unessa

Runoilija acab0d354491a6dd984537e4490cb7c4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.1.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2018 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eräänä tavallisena tylsänä päivänä
Tuli tavallisesta tylsästä elämästämme
Sinulle itsestäänselvyys

Sinä suutelet minua kuin maksaisit laskuja
Kuuntelet juttujani kuin saisit siitä tuntipalkkaa
Istut vieressäni jos muualla ei ole tilaa

Kosketukseni eivät tunnu ihollasi
Otat ne vain vastaan kohteliaisuudesta

Minä yritän ja yritän
Ja mitä enemmän minä taistelen
Sitä kovemmin sinä pyristelet vastaan

Kuin katiskaan napattu kala
Meren syvyyksin haikaillen

Ja kuin kuolleen kalan lasittuneet silmät
Mätänevät suomut
On yhteinen elämämme sinulle kuolema

Eikä sinua kiinnosta että minun sieluni
Se menehtyi jo kauan sitten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot