Nimetön

Runoilija acab0d354491a6dd984537e4490cb7c4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.1.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2018 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun silmistäsi loistaa onni
Leviää suupielillesi jotka auringon lailla nousevat
Jokaisella suudelmalla siirrät iloasi minuun

Sinun käsissäsi on kotini
Kun lämmin kätesi silittää otsaani
Kietoo minut sinuun
Olen enemmän kotona kuin koskaan

Sinun rinnassasi on sykkii rakkaus
Lämpimänä pulppuaa suoniasi pitkin
Pisara pisaralta
Aina minun verenkiertooni asti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot