Suudelma vielä

Runoilija Ali Kuunvalo

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

romantikko
 

Aurinko laskee suoraan mereen
jaan sen hetken kanssasi
yksikin kosketus riittää onneen
totean sen sun ihollasi

soitan kitaralla sävelen
ja sä vastaat tamburiinilla
ja kun varjoon kävelen
tulet perässä kuin siivillä

laulan kurkun käheäksi
kun et sinäkään lopeta
maailma muuttuu pimeäksi
muttei se meitä koveta

aamu kun taas sarastaa
nukutaan me vielä
kaste meidät vilvoittaa
suudelmaan on hyvä herätä

suutelen paikat märäksi
kun et sinäkään lopeta
taivas muuttuu imeläksi
muttei se meitä opeta

että suudelma vielä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipa tunteellinen hieno runo joka vei ajatukset etelään meren rannalle.

 

Käyttäjän kaikki runot