Etsivä löytää

Runoilija Ali Kuunvalo

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

romantikko
 

Nousen auringon noustessa
täytän leilini joessa
ja jatkan matkaa

Muistot pakottavat minua
etsimään vielä sinua
siksi aion jatkaa

Yli vuorten, kautta laaksojen
yksin läpi ihmismassojen
käyn kunnes sinut näen

Jaloin uupunein astelen
joen uomassa pääni kastelen
kunnes ylitän viimeisen mäen

Kadut ovat vielä autiot
ja kytevät öiset nuotiot
muistoihini kun palaan

Siristän silmiäni
kun löydän etsimäni
ja sinua halaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava, onnellisen lopun runo. Onnea!!

Hellyyttävää tulkintaa!
Rikasta kerrontaa!

 

Käyttäjän kaikki runot