Nimetön

Runoilija Jnsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei estä elämistä pahemmin kuin suorittamisen tarve. Onnellisia ovat he, jotka pystyvät muistelemaan mennyttä lämmöllä, elämään tässä hetkessä, odottamaan tulevaa toivolla.
 

Se on ohi.

Taival pitkä ja raskas.
Ja rakas!

Itken kyyneleen,
itken ehkä toisen.

Enää en palata voi,
on aika jättänyt minusta.

Vain muistoni mukanani kannan,
loppuun saakka.
Muistot ovat suloisia ja karvaita,
rakkaita sekä sydäntä särkeviä.

Tiedän etten muistoihin voi palata,
en tässä elämässä.
On aika virrannut, ihmiset muuttuneet.
Ne ajat ovat jo takana päin.

En ehkä koskaan olisi uskonut tekeväni tätä,
mutta haluan olla rohkea,
hypätä tuntemattomaan
ja toivoa
että joku minut kiinni ottaa.

Sillä aikani on loppunut täällä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jnsku Rakastettuni 15.8.2012 0 Runo
Jnsku Rakkaus 2.12.2011 0 Runo
Jnsku Muisto 4.11.2011 0 Runo
Jnsku Muistoja 9.11.2010 0 Runo
Jnsku Nimetön 9.11.2010 0 Runo
Jnsku Entä sitten? 7.5.2009 2 Runo
Jnsku Nimetön 27.4.2009 0 Runo
Jnsku Nimetön 27.4.2009 0 Runo
Jnsku Hukassa 1.4.2007 0 Runo
Jnsku Katumus 1.4.2007 0 Runo