Rakkaus

Runoilija Jnsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei estä elämistä pahemmin kuin suorittamisen tarve. Onnellisia ovat he, jotka pystyvät muistelemaan mennyttä lämmöllä, elämään tässä hetkessä, odottamaan tulevaa toivolla.
 

Ja hetkessä kaikki haihtui ilmaan,
toiveet ja tunteet sirpaleina.
Tyhjyys valtasi mielen synkkänä usvana.
Vain yksi sana löi läpi sumun: taasko?

Minä luulin tämän olevan erilaista.
Minä olin melkeen varma,
että sinä olet erilainen.
Erilainen kuin kukaan ennen.
Mutta sinä et edes huomannut tehneesi mitään väärää.
Vain minä olin väärässä.

Kaikkien niiden puheitten jälkeen,
puheitten, joissa kuljimme samaa arvomaailmaa,
kaikki ne tehtiin tyhjiksi.
Ja vain yhdessä hetkessä.

Minä haluaisin puhua tästä,
käydä läpi jokaisen yksityiskohdan.
Tietää mitä ajattelit, mitä tunsit.

Mutta ei,
en minä halua enää uudelleen pahoittaa mieltäsi,
kostuttaa taas silmiäsi,
ottamalla asiaa esille.
Sillä minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jnsku Rakastettuni 15.8.2012 0 Runo
Jnsku Rakkaus 2.12.2011 0 Runo
Jnsku Muisto 4.11.2011 0 Runo
Jnsku Muistoja 9.11.2010 0 Runo
Jnsku Nimetön 9.11.2010 0 Runo
Jnsku Entä sitten? 7.5.2009 2 Runo
Jnsku Nimetön 27.4.2009 0 Runo
Jnsku Nimetön 27.4.2009 0 Runo
Jnsku Hukassa 1.4.2007 0 Runo
Jnsku Katumus 1.4.2007 0 Runo