jälkiviisaasti

Runoilija qwen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2006
Viimeksi paikalla: 6.11.2015 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ja minä puhuin vain harmaista päivistä
vaikka vesivärit sekoittuivat monesta
kai minä olen liian tylsä ja tavallinen
oman mieleni vanki
 

ja nyt haluaisin vain jo unohtaa
eikö se ole sama hypätä siihen kohtaan
kun ei minusta kuitenkaan
kenenkään omaa tule

vaikeinta on kun ymmärtää ja tietää paremmin
tietää ettei näin saisi olla
kun ei minusta kuitenkaan
voi kiinni pitää

näen tämän jo jälkiviisaasti
mutta tunteet ovat kiinni tässä hetkessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tell me 'bout it. Ei minusta kuitenkaan voi kiinni pitää.

Nämä runosi koskettavat. Ovat niin helposti samaistuttavia. Valitettavasti. Kauniita kuitenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot