Nimetön

Runoilija qwen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2006
Viimeksi paikalla: 6.11.2015 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ja minä puhuin vain harmaista päivistä
vaikka vesivärit sekoittuivat monesta
kai minä olen liian tylsä ja tavallinen
oman mieleni vanki
 

halusin muistaa meidät niin kauniina
halusin ajatella rakkauden täydellisenä
mutta palatessani sinne
muistin kuinka sinua ihan sattui rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita runoja kirjoitat. Todella aitoja ja koskettavia.

Hyvää syntymäpäivää! :-)

 

Käyttäjän kaikki runot