Nimetön

Runoilija qwen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2006
Viimeksi paikalla: 6.11.2015 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ja minä puhuin vain harmaista päivistä
vaikka vesivärit sekoittuivat monesta
kai minä olen liian tylsä ja tavallinen
oman mieleni vanki
 

kävin päiväkirjaa läpi kuin kalenteria
miksi 2010 tuntuu niin kaukaiselta?
eihän siitä ole kuin vuosi
kun vielä me

ja niin
siitä on jo vuosi
mutta silti minä

olen vielä vähän irti kaikesta
kun irti sinustakin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot