Nimetön

Runoilija R0segardeN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Don't compromise yourself. You are all you've got.~~
 

Minä menetin yhden
joka yhdisti kaiken
kaikki palaset yhteen

Minä menetin rakkaan
jota rakastin paljon
enemmän kuin tajusinkaan

Minä menetin ystävän
joka antoi minulle paljon
ja aijon antaa takaisin kaiken

Joka kerta
kun sydämeni lyö
joka päivä
ja joka yö

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot