Nimetön

Runoilija R0segardeN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Don't compromise yourself. You are all you've got.~~
 

sua ei enän voi kaataa
ei tuuli
ei myrsky suurinkaan
sä oot löytänyt paikkasi ja
juurtunut maahan

sua ei enää voi viedä mukanaan
ei laineet
ei virta suurinkaan
sä oot rakentanut lauttasi
ja osaat soutaa vastavirtaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot