Nimetön

Runoilija R0segardeN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Don't compromise yourself. You are all you've got.~~
 

Aamun liikkumaton valo
vartaloillamme
viime öisen riidan kajo
varjoina unissamme

Älä nouse vielä
älä käännä selkääsi
kyllä kaikki selviää
ethän anna periksi

Ollaan hetki hiljaa
ja odotetaan aamuaurinkoa
kyllä se meidät pelastaa
se on tehnyt niin monta kertaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot