Nimetön

Runoilija shnellaww

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu et kaikki alkais menee taas jälleen hyvin,
koska taidan saada sut takasin.
Meil on jo oma menneisyytemme,
mut molemmat haluaa palata siihe.
Mul oli ihan kauheen paha olla ku olit toisen kanssa,
mut oli pakko olla onnellinen teiän puolesta.
Mut nyt ku taidan saada sut takasin oikeesti,
nii tuun susta pitää lujaa kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aww kulta näi sitä pitää <3

ihana muute btw ;) <3

hyvin oot saanu rimmaa o; <3

aww kulta näi sitä pitää <3

ihana muute btw ;) <3

hyvin oot saanu rimmaa o; <3

 

Käyttäjän kaikki runot