Nimetön

Runoilija shnellaww

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aion muuttua et olisin sun arvonen,
sä oot se ainoo jonka mä haluan.
Ei oo mitää väliä mitä muut sanoo,
kuhan saisin vaa ikuisesti käpertyy sun kainaloo.
Ekan kerran ku nähtiin,
tiesin että me noustas yhes viel tuonne tähtiin.
Kenenkää muun kanssa en voi olla näin onnellinen koskaan,
joten toivon ettetsä enää koskaa jätä mua yksin tonne loskaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot