polku

Runoilija Amfetax

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tieni päässä
seisoo elämän puu
kahdesta omenasta
olen tietoa maistanut

Onnea olen osakseni saanut
kokenut parempia aikoja
Naurun sointuja kuullut
ja rakkaus kompassina
tietäni kulkenut

Myös pimeys
on polulleni langennut
uskoa tulevaisuuteen vienyt
Menetystä olen itkenyt
vaaroja silmiin katsonut

Niin, on makuja ollut monia
kirpeää ja karvasta
kepeää ja maukasta
Kuitenkaan en koskaan
nälkää ole nähnyt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Amfetax The End 6.11.2014 0 Runo
Amfetax polku 26.10.2014 0 Runo
Amfetax Merkki 26.10.2014 0 Runo
Amfetax Land of Death 19.8.2014 0 Runo
Amfetax Koodi-ihminen 15.6.2011 1 Runo
Amfetax Nimetön 7.6.2011 0 Runo
Amfetax Nimetön 7.6.2011 0 Runo
Amfetax Harmaa 7.6.2011 0 Runo
Amfetax Nimetön 7.6.2011 0 Runo
Amfetax Nimetön 7.6.2011 1 Runo