Kaikki

Runoilija Siivetön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos rakastan,
rakastan täysillä.
 

Kaikki tahtoo sinut,
kaikki rakastaa sinua.
Sinullahan on rahaa ja mainetta,
kukaan ei koskaan tiedä
millainen olet oikeasti.

"Sitte ku mä saan sen,
musta tulee tosi rikas
ja mun ei tarvii enää asuu kotona.
Se ostaa mulle kaiken.
Ja oon varma et se rakastaa mua!!"

-Heidi15v

Kukaan ei koskaan katso
pintaa syväälle sinua,
ulkokuori vain kiinnostaa.

"Mä rakastan sitä ihan oikeesti.
sitteku niinku saan sen voin mennä
tyyliin jollainen limusiinilla kouluun.
TOSI SIISTII!!"

-Janina14v

Kaikki yrittää vain saada sinut
rakastumaan,
kietoa pikkurillinsä ympärilleen.
Etkö ymmärrä sitä? Et varmaan.

"Mä ihan tosissani rakastan sit,
mua ei kiinnosta onko sillä rahaa
vai mainetta.Mua kiinnostaa sen sisältö,
se minkä se omistaa kovan kuorensa
alla. Sen sydän, sen mä haluan.
Sitä mä haluan rakastaa aidosti."

-JENNA15

Ehkä yksi rakastaa sinua aidosti,
et ymmärrä sitä.
Pidätkö niistä jotka leikisti rakastaa?
Sydämesi valheillaan varastaa.
Kyllä, valitettavasti muttet tahallasi.

Selite: 
är, kertoo yhdestä. :|
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot