Nimetön

Runoilija Nuolenkärki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mies, kypsässä iässä. Runoista ja kirjallisuudesta tykkäävä, baikkerihenkinen sielu.
Kirjoitin joskus:" Elämä menee ohi, jos siihen ei osu sydämellä ".
 

Minä keräsin sanoja
sydämestä pöydälle

Sanat sydämestä
pyödälle kerään.
Kultaisin vesin minä
hiuksesi sivelen.
Rakkauden harson
yllesi puen.
Joutsenen siivellä sielusi
hivelen, enkelin kosketuksen
käsiisi annan.
Kaikki me sinua kumarramme,
rakkauden tähden

Selite: 
Tyttärelleni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot