kohtaaminen

Runoilija HiasTimo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

HiasTimo mies, mieli vallaton jopa mahdoton Kirjaan tekstit riimirunon, ketokukille mä lenkin punon, rakkautta, hellyyttä, turvaa haen ja tulevaisuus pelottaa.... runot auttaa,helpottaa...
 

Juna-asema,
näkymä talvinen,
lumtuisku,pyryttää.

Astelen pitkin
asemalaituria,
jännittää.

Mitä sanon,teen.
voi tätä olotilaa
hämmentävää!

Missä hän on?
Tuolla, näen hahmon.
Voi miten kaunis!
Ihanaa!

Otan syliini.
Ensisilmäys!
Suutelen..

Suudelma,
rakkauden!

Kohtaaminen,
Ensimmäinen
meidän!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot