SÄRKYNYT

Runoilija HiasTimo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

HiasTimo mies, mieli vallaton jopa mahdoton Kirjaan tekstit riimirunon, ketokukille mä lenkin punon, rakkautta, hellyyttä, turvaa haen ja tulevaisuus pelottaa.... runot auttaa,helpottaa...
 

Särkynyt, särjetty Sydämeni!
Missä ovat,Rakkaimpani
Omat, neljä Poikaani!

Elämäni, haavoittuneen oman,
suurimmat, tärkeimmät
voimavarani!

Vaan,
poissa ovat luotani.
Kuljen yksin
läpi hidastuneen
vaikeakulkuisen polkuni.

Mukaani sain,
vain
Särkyneen, särjetyn Sydämeni!

Selite: 
Se on elämää......
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyyh... niin surullisen koskettavaa kaipausta...

toivottavasti tuut ehjäksi jälleen....

Murskana mielikin. Täällä rr-sivustolla kohenee!

 

Käyttäjän kaikki runot