Nimetön

Runoilija Mira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistakaa Ei se väärin oo -periaate :D
 

Pidän kavereistani, ihastuksistani
ja rakkauksistani kiinni.
Mitä sitten tapahtuukaan kun kaikki
loppuu aikanaan?
Entä sitten kun on
myöhäistä anteeksi pyytämään?
Tarvitsen sinua yhtä paljon
kun sydän tarvitsee lyöntiään.
Ikinä en tule unohtamaan,
rakkaimmat ihmiset pysyvät
sydämessään.
Kerrankin pystyn myöntämään,
rakastan sinua! Ainiaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mira Nimetön 1.1.2008 0 Runo
Mira Nimetön 15.11.2007 0 Runo
Mira Miksi 28.10.2007 0 Runo
Mira Jengini 6.8.2007 1 Runo
Mira ? 1.8.2007 0 Runo
Mira Hyvästi 27.7.2007 1 Runo
Mira Valheita 19.7.2007 0 Runo
Mira Kaipaan 21.6.2007 1 Runo
Mira Virheitä 3.6.2007 0 Runo
Mira Argh 3.6.2007 0 Runo