Kaipaan

Runoilija Mira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistakaa Ei se väärin oo -periaate :D
 

Voidaanko mennä ajassa taaksepäin?
Vielä silloin kaikki oli hyvin, ei tiedetty
silloin mitä tuleva tuo tullessaan.
Kasvettiin erilleen, mutta monen
pitkän vuoden jälkeen näimme taas.
Tuosta ajasta olemme muuttuneet,
mikään ei ole niin kuin ennen, ei enää
leikitä niin kuin lapsena eikä välimme
ole niin hyvät kuin sillon.
En väitä ettenkö olisi miettinyt sinua usein,
mitään ei voi unohtaa, muistot säilyy.
Niin säilyt sinäkin, minun sydämessäni

Selite: 
Kavereille <3
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä kosketti jostain syvältä sisimmästä.
ihana runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mira Nimetön 1.1.2008 0 Runo
Mira Nimetön 15.11.2007 0 Runo
Mira Miksi 28.10.2007 0 Runo
Mira Jengini 6.8.2007 1 Runo
Mira ? 1.8.2007 0 Runo
Mira Hyvästi 27.7.2007 1 Runo
Mira Valheita 19.7.2007 0 Runo
Mira Kaipaan 21.6.2007 1 Runo
Mira Virheitä 3.6.2007 0 Runo
Mira Argh 3.6.2007 0 Runo