Valheita

Runoilija Mira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistakaa Ei se väärin oo -periaate :D
 

Seitsemän yksinäistä valhetta on
kirjoitettu kuolleeseen talvi yöhön.
Avaa se ainoa kirja, siinä on ainoa
runo jonka voin lukea.
Verellä kirjoitan nimeni ja suljen sen
keskiyöllä kyyneleisiin.
Polta se, sen jokainen rivi,
joiden takia olen itkenyt.

Ne sanat joita kirjoitan,
voi ainoastaan satuttaa minua.
Kiitos sinulle, annoit minulle tämän kivun.
Jätän sinut hellästi lattialle,
ottean askeleen lähemmäksi ovea.
Missä ikinä sittenkin on tuo kirje
kirjoitettu, nyt toivotan hyvää yötä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mira Nimetön 1.1.2008 0 Runo
Mira Nimetön 15.11.2007 0 Runo
Mira Miksi 28.10.2007 0 Runo
Mira Jengini 6.8.2007 1 Runo
Mira ? 1.8.2007 0 Runo
Mira Hyvästi 27.7.2007 1 Runo
Mira Valheita 19.7.2007 0 Runo
Mira Kaipaan 21.6.2007 1 Runo
Mira Virheitä 3.6.2007 0 Runo
Mira Argh 3.6.2007 0 Runo