Me

Runoilija missgossip

Ja se 
oli se syy
Kun nainen kuin astiaa itseään myy
Ei herrat konttaa
Hameesi alle
Vaan julkeana paikkasi paljastaa
Ja huokaat syvään kuin toivoen
et höyryävä hengitys
Kuin pilvet ylös nousisi
Ja kuulis kauhean teon taivas

raivas tilaa
Mies peltoon perheelleen
Sitoutuneena erheelleen
Tarinaan joka ei kauniisti alkanut
Välissä hieman valoa näytti
Mut kun tunneliin katsoi
Niin pimeys sen täytti

väitökset pahat
Piikkinä lihassaan
Kuin kaikkialle kertovat
Juoruilevat ämmät
Juuret maan alla
Kasvavat seassa myyrien ja matojen
Ja sormet multaan tunkeutuvat
haussa mehukas saalis
Mut sä oot vain syötti
Arvokas mut vailla hintaa
Veden pintaan aurinko säteensä taittaa
ei ketään haittaa
Että neito toisen maan
Siellä tekee taikojaan
Antaen miesten olettaa
Et kun kuvajaisten kautta elät
Voit sen salat saavuttaa
Mut peilist katsoo myös joku muu
Ja tuhkaksi palaa kehot ja korut
Taikka hukkuu virtaan tai kärähtää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä koskettavaa, kannattaa olla varuillaan, aina.
 

Käyttäjän kaikki runot