Sellaiset

Runoilija missgossip

Sellaista ei olekaan
Joka olis aina tyytyväinen
hurjaakin hurjempi luonto
Kesytettynä
Viimeiset matkat
Taakse metsien 
karhun jalanjäljissä kulkien

Sellaista ei olekaan
Joka syksyyn tyytyy
Kun kesän jäljet
Vielä riistävät rintaa
Purjeet joihin tuuli puhaltaa
Voi värit melkein maistaa
Kaukaisen auringon laskujen

Sellaista ei olekaan
Vielä syntynyt tähän maailmaan
Joka kaikkien joukosta nousee
Kohottaa kätensä ilmaan
Ja ilma kosketuksesta väreilee

Sellaista ei olekaan
Toisen jäljessä tulevaa
Siihen tavoin tullutta
Että valo kasvoiltaan loistaa
Muut lempeään tapaan
Kuin lapselle opettaa
Kaukaisten maiden tähtiin osoittaa

Sellaista ei olekaan
Kuka yöhön katoaa
Kuin kotiinsa
Ja ei pimeydestä pahuutta löydä 
Ei hulluutta pelkää
Ei sairaalle käännä selkää 

Ja vain tyhjät käytävät
Joilla askeleet kaikuvat 
Keskellä unohdettujen muistojen 
Vailla merkitystä
mutta olemassa silti
On aika päästää irti 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus pieni irtiotto hetkeksi voi tehdä hyvääkin.
Ehdottomasti samaa mieltä. Pieni irtiotto voi sysätä liikkeelle suurempiakin muutoksia.
 

Käyttäjän kaikki runot