Niin Hiljaa

Runoilija salto mortale

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.3.2007
Viimeksi paikalla: 11.9.2023 18:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja kuinka vietiin nousu lupausten,
vaikka niin hiljaa olla yritin.
Sanat,
joilla satutit,
niin samoilla teidät lannistin.
Tiedän kuinka sattuu,
tiedän kuinka varmasti se muuttuu.
Virheenkaiku vastaa,
ja aina uudelleen jälkeen,
niin usein uudelleen jälleen,
kuulen,
kuinka olen,
hiljaa kuin järvi tietämättään,
meidät kaikki,
kuiviin kostuttaa.
Luulin ettei koskaan,
ei koskaan sanat samat meitä kohtaa,
niin kuin taivas,
vesi,
ja maa,
ei meitä yhteen sopimaan.
Saa nousu lupausten satuttaa,
lannistaa virheeni,
ei uudelleen,
vaan niin hiljaa,
että kosteus meidät kuiviin lopulliseen jäädyttää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista :)

 

Käyttäjän kaikki runot