Kuuletko Minua?

Runoilija salto mortale

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.3.2007
Viimeksi paikalla: 11.9.2023 18:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuodet muuttaa maailmani,
ne muutamat,
jotka jouduin elämään seassa kivien.

Lämpö muuttuu jääksi,
löydämme kaikki sen sisältämme,
minkä toiset meihin jättivät.

Tunnemme kuinka sattuu,
kuinka paljon meistä paloi,
kuinka paljon saimme,
ja mitä menetimme.

Niin helposti silmämme sokeutui,
ehtimättä näkemään.

Vapaus vangitsi,
juoksi kiinni,
työntäen pois tärkeää,
vieden pois tärkeimmän.

Me sen tiedämme.

Kuuletko minua?

Vapaus meidät synnytti,
ja vapaus meidät lopulta tappoi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot