Hymy pimeydestä

Runoilija CelticVampire

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erotica`s maybe near to Death...
 

Hei ystäväni,
valvotaan taas koko yö!

Kuun ympärillä on
verinen kehä,
otetaan siitä ilo irti.
Pakkashuurut
aineellistavat hengityksen,
tanssitaan villisti rinkiä
säkkipillien
ja shamaanirumpujen tahdissa.

Kumotaan kurkkuumme
pullollinen punaviiniä,
eletään kuin vampyyrit.

Soitetaan Sisters of Mercyä
täysillä,
lähdetään baariin yhdelle,
kompuroidaan kotiin
kahden päivän kuluttua.

Puoli pulloa absinthea,
Rocky Horror Picture-show
nauhalta pyörimään
ja hypitään sängyllä
kuin sekopäiset sammakot.

Lähdetään autiotaloille
kummitusjahtiin,
valokuvataan unohtuneita hautausmaita,
kumarretaan kunnioituksesta
vanhimmilla haudoilla,
jotka aika on unohtanut.

Juostaan käsi kädessä
kaatosateessa.
Ja kauneimpana syyspäivänä
mennään eväsretkelle metsään.

Kun täysikuun aika koittaa,
ulvotaan muinaisten susien lailla,
pukeudutaan zombeiksi.
Kävellään kadulla
antaen ihmisten tuijottaa.

Ja kun se ensilumi sataa
heittäydutään hankeen
ja tehdään lumipiruja.

Eletään oma elämämme
niinkuin se meille sopii.
Vain niin voi olla onnellinen
kun ei valehtele itselleen.

Nähdään maailma kulkukissan silmillä.
Sellaisena
kuin kukaan muu
ei sitä näe...

Selite: 
Lähestyvä Halloween herkisti tämän runon kirjoittamiselle. Hyvää pakanajuhlaa kaikille!
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :) Voih... Halloween <3

Kiitos samoin. Voisi itsekkin kirjoittaa Halloween aiheisen runo...

...mutta tämä oli kyllä todella hieno, leikkisä runo :)

Superb! :>
Ja jotenkin tykästyin tuohon, nähdä maailma kulkukissan silmillä.

 

Käyttäjän kaikki runot